Detektiv v podjetju

  KONTROLA BOLNIŠKEGA STALEŽA

bolniska

Bolniški dopusti predstavljajo za podjetje veliko finančno breme. Ko delavec obvesti delodajalca, da je v bolniškem staležu, ima delodajalec možnost najeti detektiva, ki opravi kontrolo bolniške odsotnosti delavca. Z občasnimi kontrolami bolniških staležev lahko preprečimo in ugotovimo upravičenost koriščenja bolniškega staleža.

  KONTROLA UPRAVIČENOSTI POVRNITVE STROŠKOV PREVOZA NA IN Z DELA

prevoz delo

Delodajalec ima možnost preveriti resničnost podatkov, ki jih je delavec navedel z namenom povračila potnih stroškov, v kolikor sumi, da si delavec z lažnimi podatki neupravičeno viša mesečne prejemke za prevoz na delo. Detektiv z neposrednim zbiranjem informacij ugotovi dejansko bivališče delavca in preveri, od kod prihaja delavec na delo in kam se po končanem delu vrača.

  PREIZKUSI ALKOHOLIZIRANOSTI IN PRISOTNOSTI DROG V ORGANIZMU NA DELOVNEM MESTU

alkohol

Alkoholizirani delavci in delavci pod vplivom drog ali drugih prepovedanih substanc predstavljajo resno tveganje za varnost delavca samega, sodelavcev in podjetja. V primeru suma zlorab prepovedanih substanc in alkohola na delovnem mestu za vas izpeljemo vse potrebne dokazne postopke. Za ugotavljanje prisotnosti alkohola in drog v telesu imamo ustrezne instrumente ter opravljen preizkus rokovanja.

  KONKURENČNA PREPOVED IN KONKURENČNA KLAVZULA

klavzula

Kršitve konkurenčnih klavzul podjetju povzročajo materialno škodo in vplivajo na ugled podjetja v javnosti. V primeru suma kršitev konkurenčnih klavzul vam priskrbimo vse potrebne informacije in dokazila ter vam pomagamo pri nadaljnjem vodenju postopka. Na podlagi ugotovljenega lahko z detektivskim poročilom ukrepate ali pa izpeljete postopek zoper delavca.

  VROČANJE PISEMSKIH POŠILJK

posta

Po ZDD-1 (Uradni list RS, št.17/11) lahko detektivi za naročnika osebno vročamo pisemske pošiljke ali opravimo nadomestno vročitev po ustreznem zakonu.

Ker se zavedamo, da je čas pri vročanju pisemskih pošiljk pogosto ključnega pomena za uspešno vodenje postopkov, vročitev izvedemo v najkrajšem možnem času.

Po zakonsko ustrezni vročitvi predložimo potrjeno vročilnico oziroma poročilo o opravljeni vročitvi.

Vročamo pisemske pošiljke za sodišča, podjetja in fizične osebe.

  POLIGRAF

poligraf

Kontaktni podatki

DVA FOKUS d.o.o.
Ulica XIV. divizije 14,
3000  Celje


tel:. 083 870 012
tel:. 041 621 815
email:. info@fokus-dva.si

Zemljevid