Ostale storitve

  ISKANJE OSEB

iskanje oseb

Detektivi s svojim znanjem in veščinami lahko pomagajo pri iskanju pogrešanih in skritih oseb. Z informacijami in podatki, ki jih pridobijo lahko pomembno vplivajo na potek in trajanje preiskave na terenu.

Velikokrat se zgodi, da se oseba zaradi različnih nerešenih problemov (finančnih, osebnih) skrije pred upnikom, državnimi organi ali drugo osebo.

Iskanje skritih oseb zahteva veliko časa in potrpežljivosti, zato je pomoč detektiva lahko zelo učinkovita.

Detektiv vam bo s skrbno načrtovanimi aktivnostmi priskrbel naslov, kjer se skrita oseba nahaja , to po potrebi dokumentiral in na vašo željo vročil pisemsko pošiljko, ki bo pripomogla k uspešnemu zaključku postopkov.

  IZMIKANJE DOLŽNIKOV

dolzniki

Detektiv vam lahko pomaga tudi pri vodenju postopkov povezanih z izmikanjem dolžnikov v sklenjenih pravnih poslih do upnikov ali pri izmikanju različnim postopkom pred sodišči. S prikrivanjem premoženja dolžniki pogosto preprečujejo tudi povračila škode.

Detektiv vam zagotovi naslov dolžnika, osebno vroči pisemsko pošiljko ali preveri izvršilna sredstva dolžnika, pomembna za uspešno izvršbo.

  KAZNIVA DEJANJA

kazniva dejanja

Edina kazniva dejanja, ki jih lahko detektiv preiskuje so kazniva dejanja, ki se preganjajo na zasebno tožbo.

Detektiv v takih primerih zbere dokaze o kaznivem dejanju in opravi razgovore s pričami. V posameznih primerih lahko detektiv kot kvalificirana priča nastopi tudi pred sodiščem.

  • Detektiv vam lahko pomaga tudi pri odkrivanju povzročiteljev materialne škode. Za vas pridobimo informacije in neposredne dokaze, o osebi, ki vam povzroča škodo. Na vašo željo vam tudi svetujemo, kako se v bodoče zavarovati pred neprijetnostmi oziroma kako škodo preprečiti.

  ISKANJE AVTORJEV SKRITIH PISANJ

skrivno pisanje

Pomagamo vam odkriti avtorja pisanj in svetujemo, kako postopati v nadaljnjem postopku.

  ZAŠČITA OTROK

otroci droga

Pridobimo informacijo:

  • njihovi družbi;
  • zlorabi alkohola ali drog;
  • uporabi elektronskih naprav.

Svetujemo tudi, kako nadzirati elektronske naprave (računalniki, telefoni, tablice).

  USPEŠNOST POSLOVNIH SUBJEKTOV

ocena podjetja

Opravljamo tudi poizvedbe “due diligence”, ki obsegajo preverjanje različnih področij gospodarskega subjekta.Lahko se nanašajo na strateške usmeritve podjetja, njegovo finančno stanje, uspešnost poslovanja ali premoženjsko stanje gospodarskega subjekta. S pridobitvijo koristnih informacij o podjetju, vam pomagamo pri odločitvah, pomembnih za sodelovanj in sklepanje poslov s podjetjem.

  PRIMERJAVA OSEB

  POLIGRAF

poligraf 

Kontaktni podatki

DVA FOKUS d.o.o.
Ulica XIV. divizije 14,
3000  Celje


tel:. 083 870 012
tel:. 041 621 815
email:. info@fokus-dva.si

Zemljevid